Syyskuu meni niin koti- kuin valokuvausaskareiden parissa yhdessä hujauksessa. Alunperin syyskuun piti olla kuukausi, jolloin on aikaa hieman hengähtää, mutta toisinpahan kävi! En toki valita, on erittäin mukavaa päästä kuvaamaan ja tutustumaan uusiin ihmisiin. Syyskuulle on mahtunut niin lapsien, perheiden, ystävättärien kuin hääparienkin ikuistamista, mutta en ole vaan ehtinyt näistä paljoa tänne blogin puolelle löpistä. Facebookin sivuani olen yrittänyt pitää ajan hermoilla aina, kun olen kynnelle kyennyt :)

Syyskuuhun asti voimassa ollut hääkuvaustarjous ensi vuoden hääkuvauksista on nyt loppunut, mutta mikään ei toki estä kuvauksen varaamista ensi kesälle! Heinäkuulle on yksi viikonloppu vielä vapaana, kesä- ja elokuulle muutamia. Kevätkaudelle on kolmet häät varattuina, joten jos mielit saada oman tärkeän päiväsi ikuistetuksi meikäläisen toimesta, kehoitan olemaan erittäin aikaisin liikenteessä asian suhteen.

Syyskuu lähti käyntiin lapsikuvauksen merkeissä syksyisen Aulangon puistometsässä, jonka jälkeen vuorossa oli lapsikuvausta lapsen kotosalla arkisissa askareissa. Lapsen ikuistaminen omassa tutussa ympäristössä on aina hyvä idea, tutut tuoksut, äänet ja paikat kun eivät jännitä läheskään niin paljoa kuin vaikkapa studion ihmeelliset nurkkaukset.

Hääkuvia oli ilo olla kuvaamassa vähän erilaisissa merkeissä kuin normaalisti. Kyseessä oli siviilivihkiminen Turengin asemaravintolan tiloissa. Potretit kuvailimme asemarakennuksen ympäristössä ja vihkiseremonia suoritettiin asemaravintolan yläkerran juhlatilassa. Juhlatilassa oli hieman ahdasta ja valaistus oli kuvaajan kannalta haastava, mutta tunnelma kuitenkin sitäkin lämpimämpi ja hyvin tiivis, positiivisessa mielessä. Tämä oli erittäin mukava pari ja lokaatio olla kuvaamassa! Tälle parille, ja erityisesti tähän kuvauspaikkaan sopi mustavalkoisuus mahdottoman hyvin.

Hääkuvien jälkeen olikin aika kuvata ystävättäriä Aulangon syksyisessä maastossa. Ystävättärien kanssa oli mukava työskennellä ja saimmekin ikuistettua varsin mainioita otoksia hieman jo koleahkosta säästä huolimatta :)

Pidemmittä puheitta, käykääpähän kuvallisen antini kimppuun!