Viime viikon kiireinen kuvausviikko huipentui perjantaina ja lauantaina hääkuvauksiin. Perjantaina kuvailimme iloista pariskuntaa Hämeenlinnassa Vanaja- järven rannan puistoalueiden ympäristössä. Porukkaa vilisi ympärillä, takana ja edessä, mutta saimme kaikesta huolimatta erittäin onnistuneet otokset tuoreesta avioparista.

Lauantaiksi minut oli palkattu Lahteen kuvaamaan hääpotretit sekä vihkiseremonia. Nämä ulkopaikkakuntien kuvauskeikat ovat aina haastavia, sillä harvoin pääsen tutustumaan kuvauspaikkoihin yhtä hyvin etukäteen kuin täällä Hämeenlinnan alueella. Olimme lauantaisen parin kanssa päättäneet kuvata potretit Lahdessa Pikku-Vesijärven puistoalueella, joka oli minullekin edes hieman tuttu paikka. Saavuin kuvauspaikalle reilun tunnin ennen sovittua kuvausaikaa, jotta ehdin tutkia ympäristöä ja katsella kuvauspaikat valmiiksi, jotta parin kanssa voisimme sitten keskittyä siihen olennaiseen! Vihkiseremoniaa toimitettiin potrettien jälkeen Joutjärven kirkossa, joka moderniudestaan huolimatta oli oikein komea kirkko sisältäpäin.

Tässäpä taas tuttuun tapaan muutamia maistiaisia, olkaapa hyvät!