Tämä viikko humahti suhteellisen vauhdikkaasti arkisissa merkeissä, mutta tarttuipa muistikortille muutamia mieltä lämmittäviä kuviakin! Elokuu on ollut kuvausten suhteen vähän hiljaisempi kuukausi, mutta loppukuusta onkin sitten luvassa useampi kuvaus, kuu vaihtuu hääkuvauksen merkeissä. Syyskuullekin on muutamia yksittäiskuvauksia sekä hääkuvauksia sadellut, joten hommaa piisaa. Viime viikon sunnuntaina kävin kuvailemassa jo aiemmin tutuksi tulleen pariskunnan vauvamahan kera. Pienenä höysteenä testasin eräänlaista kuvaus/tehostetekniikkaa, jolla useasta kuvasta kasastaan yksi kokonaisuus. Testailu onnistui yllättävän hyvin, lopputulos miellyttää ainakin omaa silmää :) Tänään vuorossa oli pirtsakka 1-vuotias Aulangon joutsenlammen maisemissa. Joutsenlammen maisemat olivat todella nätit tänään, valo oli pehmeähköä ja taustalle löytyi upeita sävyjä.

Pidemmittä löpinöittä, alla taas muutama maistiainen totuttuun tapaan!

P.S. Muistakaahan osallistua ilmaisen muotokuvauksen arvontaan, sekä hyödyntää ensi vuoden hääkuvausten osalta alennuskampanja! Näistä lisää blogissa.