Olen jo pidemmän aikaa miettinyt uuden asiakasgalleriapohjan rakentamista, sillä vanha pohja oli sekä minulle, että Teille erittäin kankea käytettävä. Tässä elokuun alussa oli sopiva hiljainen viikko kuvausten osalta, jolloin minulle siunaantui aikaa aloittaa asiakasgalleriaprojekti. Sain asiakasgallerian valmiiksi viime viikon loppupuolella – pieniä hienosäätöjä vielä tehdään, mutta pääpiirteittäin galleria on täysin toimintakunnossa. Siirsin sinne viimeisimpien asiakkaitteni kuvia omiin kansioihinsa samojen salasanojen taakse, jotka olette saaneet vanhaan asiakasgalleriaan käyttöönne.

uusigalleria

Uuteen asiakasgalleriaan pääsette klikkaamalla tätä linkkiä: http://asiakas.heinosenjanne.com/Asiakkaat/2013

SalasanakyselyGallerian käyttö on hyvin yksinkertaista. Etsitte oman albuminne, klikkaatte albumia ja annatte aukeavaan ruutuun salasanan, joka löytyy tulevaisuudessa kuvauslaskun alareunasta. Tämän jälkeen pääsette selailemaan kuvia.

Kuvia pystyy tallentamaan yksittäin klikkaamalla kuvan alareunasta löytyvää Download- nappulaa.
Latausnappi