Hupsistakeikkaa! Onkin taas hetki vierähtänyt, kun olen viimeksi tänne mitään löpissyt. Olen kesälomalla päivätyöstäni, jonka vuoksi pyrin käymään niin ”tyhjäkäynnillä” kuin mahdollista, mutta toki kuvauksia on ollut suhteellisen tasaiseen tahtiin :) Viime viikon lauantaina ikuistettiin komeaa hääparia Aulangon hotellin rannan tuntumassa, sunnuntaina kuvailtiin parin kuukauden ikäistä ihmettä ja eilen oli vuorossa parin viikon ikäinen veijari. Tälle viikolle mahtuu vielä 1-vuotiskuvausta ja hääpotretti + seremoniakuvausta, mutta niistä sitten myöhemmin.

Hääpotrettipäivänä oli tuskaisen kuuma – mittari taisi näyttää +27 astetta ja aurinko paistoi aivan täydeltä terältä. Potretit otettiin hieman ”löysemmällä” tahdilla kuin tavallisesti, ettei hääpari joutunut kiehumaan liikaa. Keli, ja etenkin ympäristö olivat erittäin kivat noin muuten kuvauksen kannalta, ja saimmekin muutamia oikein kivoja otoksia aikaiseksi.

Sunnuntain ja tiistain vauvakuvaukset menivät perinteisellä kaavalla – kuvaukseen meni n. 2-3 tuntia aikaa, vauvoja syötettiin, hyssyteltiin, peiteltiin ja aseteltiin. Myös kivoja kuvia saatiin! Vauvakuvauksia on alkanut tulemaan nyt hieman suuremmalla tahdilla, jonka vuoksi olen ajatellut lisätä hinnastoon pelkästään vauvakuvia varten oman osionsa. Vauvakuvaukset kun tuppaavat kestämään tunteja enemmän kuin perinteiset muotokuvaussessiot, eikä kuvien jälkikäsittelyssäkään aina pääse helpolla ;) Vauvakuvauksista tekee kyllä erityisen mielenkiintoisen se, että kuvauspaikat ovat käytännössä aina entuudestaan tuntemattomia ja kuvauspaikka rakennetaan aina asunnosta löytyvien tilojen ja tarvikkeiden avulla!

Ohessa muutamia parhaita otoksia viimeisimmiltä kuvauksilta!