Rehellisesti sanottuna täytyy myöntää, että tuli hieman yllätyksenä miten monta ylioppilaskuvauskyselyä viime aikoina on tullut. Olen tietenkin otettu, että minua arvostetaan kuvaajana ja uskalletaan suoda näinkin tärkeä hetki ikuistettavaksi! Kiirettä on tosiaankin pitänyt; Kiire huipentui eilen keskiviikkona, kun kuvattavani oli vielä työpäivän päätteeksi kolme ylioppinutta. Ensimmäinen valkolakkinen kuvattiin studiossa ja kaksi jälkimmäistä ulkosalla. Vaikka ulkokuvaukset venähtivätkin hyvin myöhäisiksi, oli ulkona vallitseva valo oikein mahtava. Jokainen kuvaus sujui hyvin, ja kuvattavat olivat ihailtavan positiivisia. Positiivisia ihmisiä on mukava kuvata! Ylioppilaskuvaukset jatkuvat ensi viikolla, tällä viikolla on vielä luvassa hieman lapsia ja hääkuvia.

Ohessa pari kuvaa tältä viikolta.