Tämä viikko lähti käyntiin lapsien ja perheiden saattelemana. Tiistaiksi oli alustavasti kaavailtu perhe- ja 1-vuotiskuvausta miljöössä, mutta epävakaan sään vuoksi siirsimme kuvauksen studioon. Studioon paukahti paikalle energinen 1-vuotias tyttönen vanhempiensa kera. Menoa ja meininkiä riitti, mutta hyvällä yhteishengellä saimme ikuistettua mukavan ilmapiirin kuviin.

Tänään keskiviikkona oli myöskin 1-vuotiskuvaus sekä perhekuvaus sovittuna miljööseen. Kuvausajankohdan lähestyessä todella kova sadekuuro pyyhkäisi Hämeenlinnan yli, mutta onneksemme sadealue ei ulottunut kuvauspaikalle, Hämeen Linnalle saakka. Muutamia satunnaisia tuulien mukana tulleita tippoja satoi niskaan, mutta tämähän ei meidän menoa haitannut! Myös tämän päivän perhe oli mukavan aito, jota oli helppo ikuistaa.

Kiitoksia kaikille tasapuolisesti, toivottavasti jatkamme yhteistyötä tulevaisuudessa :)