Toukokuun ensimmäinen ”tilauskeikka” oli tänään hääpotrettikuvaus Aulangolla. Aulanko ei tähän aikaan vuodesta, ainakaan tänä vuonna, ole kovinkaan edustavassa kunnossa, mutta kyllähän sieltä mielikuvitus kuvauspaikkoja löytää! Pari oli mukavan positiivinen ja energinen, jonka kanssa oli helppo toimia. Aikaakin oli varattu ensiluokkaisen paljon kuvausta varten, josta myös suuri hatunnosto parille. Tämä on harvinaista herkkua, ja näkyy myös kuvien monipuolisuudessa.

Kuvat lähtivät käsittelyyn heti iltapäivällä toisen kuvauskeikan jälkeen. Valtaosa värikuvista alkaakin olemaan käsitelty, vielä mustavalkokäännökset jäljellä. Toimittanen kuvat huomenna parille, mikäli mitään kummallisuuksia ei tapahdu päivän edetessä :)

Ohessa pari maistiaista, palaute on aina tervetullutta.

P.S. Olethan muistanut tykätä sivustani Facebookissa?