Kuvaajauran aikana ei varmaankaan ole koskaan niin paljoa jännittänyt, kuin viime viikon aikana, kun tuli seurattua sääennustuksia. Varattuna oli perjantaille 1-vuotiskuvaus Hämeen Linnan miljöössä sekä lauantaiksi hääpotretti- sekä seremoniakuvaus Aulangon rannassa ja Vanajan kirkossa. Puolessa välissä viikkoa ennustukset lupailivat nättiä puolipilvistä keliä molemmille päiville, kun taas torstaina tilanne muuttui siihen, että perjantaille luvattiin ukkosmyräkkää ja lauantaille kaatosadetta. Meikäläisellä on kuitenkin käynyt hyvin usein suhteellisen hyvä tuuri kuvausilmojen suhteen, eikä viime viikonloppukaan ollut poikkeus. Perjantaina oli hieman tuulista, mutta muuten erittäin mukava ilma kuvailla, kun taas lauantaina nautittiin erittäin mukavasta kuvaussäästä. Ohessa muutamia maistiaisia viikonlopulta!