Lokakuu on lähtenyt käyntiin hyvin intensiivisesti muuttotouhujen merkeissä. Muutamme omakotitaloon, jonka autotallista löytyy kuvausstudiolle paremmat puitteet. Studiovalmius saadaan pystyyn arviolta marraskuun alkupuolella, joten edes kylmät ja vetiset säät eivät enää pysäytä kuvaussessioita!
Tämän kuun aikana otin myös käyttöön ”asiakasportaalin”, eli galleriapohjan, jonne teen kuvausten jälkeen asiakkaalle käyttäjätunnukset, joiden avulla asiakas pääsee lataamaan kuvaussession kuvat suoraan nettisivujeni kautta. Tämä on joustava tapa jakaa kuvat, eikä touhusta aiheudu turhia kuluja kummallekaan osapuolelle.

Viime viikon loppupuolella luonani piipahti juuri kihlautunut pariskunta syksyisissä ulkokuvauksissa. Kuvasimme Hämeenlinnan Aulangon syksyisissä väreissä. Kuvaukset menivät hyvin, pari ja keli olivat mahtavat! Ohessa pari maistiaista.